BEMER therapie

BEMER-therapie: zodat u weer vooruitgaat

BEMER introductie film (8 Minuten)

Een goed functionerende microcirculatie ondersteunt het immuunsysteem en voorkomt ziekten.

Wij zijn uw BEMER Partner en werken vanuit HK Herstel.

onze HK Herstel BEMER website

Bij regelmatige toepassing gaat fysische vasculaire therapie ziekten en stemmingswisselingen op effectieve wijze tegen en worden het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de eigen herstelprocessen ondersteund

Fysische vasculaire therapie bij rugpijn en spanningen.

Fysische vasculaire therapie van BEMER verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Wetenschappelijk bewezen

De verschillende apparaten van BEMER verbeteren de beperkte pompbewegingen van de kleine en zeer kleine bloedvaten.
Dit leidt tot een betere verdeling van het bloed in het netwerk van de fijnste bloedvaten.
Daarom vormt BEMER bij veel ziekten en stemmingswisselingen een effectieve therapie.

PRODUCTEN

De BEMER Pro-set

Het pakket voor veeleisend gebruik thuis of in een praktijk.

De BEMER Classic set

Zonder compromissen. Eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief.

Ervaring met de BEMER- mat

In januari 2016 kreeg ik een herseninfarct cadeau. In de zoektocht naar herstel kreeg ik van mijn behandelend arts de BEMER aangeraden. Omdat het concept van de BEMER, ‘activatie van de circulatie in de haarvaten’, mij als verpleegkundige aansprak hebben we een BEMER aangeschaft. Mijn man en ik hebben het idee dat het herstel hierdoor zeker bespoedigd is. Wij gebruiken de BEMER dagelijks. Ik heb in het verleden veel lage rugklachten gehad en vooral bij het opstaan ’s ochtends werd ik daar mee geconfronteerd. Nu ik de BEMER zo regelmatig gebruik is daar geen sprake meer van.

Wij zijn er erg blij mee, geen dag zonder. De BEMER mag dan ook mee op vakantie.

Babs Stulemeijer, 74 jaar, verpleegkundige

——————————————————————————————————————–

In 2016 hebben mijn vrouw en ik een BEMER set aangeschaft. In dat jaar ben ik ons nieuwe huis gaan verbouwen. Ik heb veel fysiek werk gedaan wat ik als arts niet gewend ben. Door het gebruik van de BEMER ging mijn herstel na deze zware arbeid veel sneller en heb ik de verbouwing goed en blessure vrij kunnen volhouden.

Michel Mulder68 jaar, arts

——————————————————————————————————————-

De uitspraken van alle personen in dit reclamemateriaal zijn telkens individuele meningen en ervaringen met de BEMER therapie. Vooral de opvattingen over de werking van de BEMER therapie en het succes bij de behandeling hebben betrekking op individuele gevallen en zijn daarom niet altijd representatieve, te veralgemenen oordelen of raadgevingen.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Behandeling

Behandeling

Behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door stimulatie van de microcirculatie.

Preventie

Preventie

Positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

Betere Prestaties

Betere prestaties

Ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

Mens en Paard – Een unieke band

Veterinary

Uw paard is een bron van plezier en inspiratie. U zult er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het zich goed voelt – enkel zo vindt u ook gemoedsrust. U bent verantwoordelijk voor de zorg en dagelijkse gezondheid van uw paard. De nieuwe BEMER Veterinary Line helpt u bij dit proces, met toestellen die precies afgestemd zijn op de vereisten van de paardensport.

Uw paard is een bron van plezier en inspiratie. U zult er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het zich goed voelt – enkel zo vindt u ook gemoedsrust. U bent verantwoordelijk voor de zorg en dagelijkse gezondheid van uw paard. De nieuwe BEMER Veterinary Line helpt u bij dit proces, met toestellen die precies afgestemd zijn op de vereisten van de paardensport.

meer te weten komen

BEMER is wereldwijd marktleider op het gebied van microcirculatie. Sinds 1998 ontwikkelen we gepatenteerde behandelmethoden voor fysische vasculaire therapie en doen we voortdurend onderzoek op dit gebied.

meer te weten komen

PARTNER WORDEN

Bent u enthousiast geworden? Zoek het dan op een niveau hoger. BEMER nodigt u uit. Laten we samen de wereld een stuk gezonder maken! Of u nu arts bent, therapeut of gewoon geïnteresseerd in gezondheid. Met behulp van BEMER kunt u nu zowel fulltime als parttime aan de slag als zelfstandig ondernemer. Ontdek hoe u bij BEMER uw eigen baas kunt zijn en een zeker bestaan kunt opbouwen. We verheugen ons op uw komst!

meer te weten komen .

wij willen u hier graag persoonlijk meer over vertellen. Mail of bel ons op hkherstel@gmail.com of 06-55333918.

HK Herstel